Aanmelden?

Lees hier alle belangrijke informatie

 • Aanmelden
  Heb jij je keuze gemaakt? Meld je dan voor 1 april aan. Zorg dat je al je persoonlijke gegevens bij de hand hebt (identiteitsbewijs. Burgerservicenummer en de gegevens van je vooropleiding), dan ben je binnen tien minuten klaar. Na je aanmelding krijg je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek of een gezamenlijke bijeenkomst van de opleiding waar je voor gekozen hebt. 

  Let op: 1 april is een belangrijke datum. Wanneer je je na die datum aanmeldt, kan het zijn dat je niet meer in aanmerking komt voor de opleiding van jouw eerste keuze.

 • Kennismaken
  Wanneer jij je hebt aangemeld krijg je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek of een gezamenlijke bijeenkomst van de opleiding waar je voor gekozen hebt.

 • Definitieve inschrijving 
  Na de kennismaking word je definitief ingeschreven en toegelaten zodra jij je vmbo-diploma hebt behaald. En dan zien we je heel graag bij de start van het nieuwe schooljaar tijdens de introductie-activiteiten.

 • Nog niet gekozen?
  Door het bezoek aan ons Open Huis en een meeloopdag proef je de sfeer op school en ontdek je de opleidingen. Meld je hier aan voor onze voorlichtingsevents. Toch kan het zijn dat je nog steeds twijfelt over je studiekeuze. Wij gaan graag met jou in gesprek om je vragen te beantwoorden. Vul het online formulier in en we nemen contact met je op.