Voor bedrijven

Bedrijfscursussen

Ben jij een werkgever die op zoek is naar scholing van medewerkers? Drenthe College is jouw partner op het gebied van bedrijfsopleidingen en cursussen. Bij Drenthe College kun je onder andere cursussen afnemen rondom Zorg & Welzijn, Techniek & ICT en Horeca & Facilitair. Ook is het mogelijk om een cursus omtrent Inburgering & Basisvaardigheden te volgen. Bekijk hier alle cursussen.

Ontwikkel je personeel

Het is belangrijker dan ooit om te investeren in de medewerkers van jouw organisatie. Zij zijn immers degenen die jouw organisatie vooruit helpen en het verschil maken.

Jouw werknemers kunnen alleen de volgende stap in hun carrière maken als ze de juiste vaardigheden bezitten.

De bedrijfscursus

  • Duur: de cursusduur varieert van een dagdeel tot 20 weken, afhankelijk van de cursus (uitgezonderd van inburgeringscursussen).
  • Cursuslocatie: Incompany of bij Drenthe College in Emmen, Assen of Meppel, afhankelijk van de cursus.
  • Start: De meeste cursussen starten in het najaar en het voorjaar. In overleg is het mogelijk om op een ander moment te starten.

Bedrijfscursussen op maat

De huidige cursussen niet helemaal wat je zocht? Het is mogelijk om bij Drenthe College op maat gemaakte trajecten te volgen. Lees hier verder over onze maatwerk oplossingen.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over ons cursusaanbod of de maatwerktrajecten vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs Leven Lang Ontwikkelen staan vrijblijvend voor je klaar!

 

Bekijk aanbod

Contact

Ja, ik wil graag vrijblijvend advies ontvangen!

Drenthe College wil de regio én de mensen laten groeien. Naast reguliere mbo-opleidingen bieden we om-en bijscholingsmogelijkheden aan in de sectoren: techniek, bouw, horeca, ICT, zorg en welzijn. Vul direct ons contactformulier in en één van onze adviseurs neemt contact met jou op.

Adviseurs Leven Lang Ontwikkelen

 

Ontdek de mogelijkheden

Opleidingen en cursussen

Wij zijn voorstander van een leven lang ontwikkelen. Daarom bieden we opleidingen en om- en bijscholingscursussen aan.

Maatwerk

Vanuit bedrijven en instellingen is er soms behoefte aan maatwerk. Met ons onderwijs spelen we daarop in met speciale maatwerktrajecten.

Klik

Cursussen voor je personeel

Het is belangrijker dan ooit om te investeren in je medewerkers. Zij zijn immers degenen die jouw organisatie vooruit helpen en het verschil maken. Je personeel van de laatste theorieën en technieken voorzien is essentieel in deze continu bewegende markt.

Nieuws Leven Lang Ontwikkelen

Lees het laatste nieuws rondom cursussen, omscholen, bijscholen en samenwerkingen.

 

LLO in het kort

Hoe word ik een leerbedrijf?

Zoek je een stagiair? Word een leerbedrijf!

Klik

Financiële regelingen

De overheid, het bedrijfsleven, UWV en gemeenten willen werkend leren stimuleren. Lees hier welke financiële regelingen er beschikbaar zijn.

Klik

Voor volwassenen

Wil jij een opleiding of cursus volgen? Lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van scholing.

Contact adviseurs Leven Lang Ontwikkelen

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Onze adviseurs helpen graag met een advies op maat.