Voor volwassenen

Toe aan een nieuwe uitdaging, groeien binnen je huidige baan of de kans op een baan vergroten door om- of bijscholing? Bij Drenthe College kan jij jezelf een leven lang ontwikkelen. Je bent namelijk nooit uitgeleerd! Dit helpt jou verder in je carrière, maar het zorgt ook voor persoonlijke groei.

 

 

 

Bij ons kun je kiezen voor diverse vakopleidingen (BOL/BBL), trainingen en cursussen. Afhankelijk van de opleiding, training of cursus die je bij ons volgt, sluit je deze af met een diploma, een mbo-certificaat of een bewijs van deelname. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt. Kies jij ook voor een Leven Lang Ontwikkelen (LLO)? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden en meld je aan voor één van de vele opleidingen, trainingen of cursussen van Drenthe College.

Meer informatie

Ons aanbod

Opleiding, training of cursus?


Bekijk ons totale aanbod hier

Alles over BBL

Combineer werken én leren! Op deze pagina vind je handige informatie als je wil starten met een BBL-opleiding.

Financiële regelingen

De overheid, het bedrijfsleven, UWV en gemeenten willen werkend leren stimuleren. Lees hier welke financiële regelingen er beschikbaar zijn.

Contact adviseurs LLO

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Onze adviseurs helpen graag met een advies op maat.

Bedrijven & Volwassenen

Voor bedrijven en organisatie kunnen wij veel betekenen op het gebied van bedrijfsopleidingen en cursussen. Naast ons reguliere aanbod, bieden we maatwerk aan.

Vragen & Informatie

Voor algemene vragen en informatie over bedrijfsopleidingen en cursussen zijn wij bereikbaar via LLO@drenthecollege.nl.