Om- en bijscholen

Voor volwassenen


Toe aan een nieuwe uitdaging, groeien binnen je huidige baan of de kans op een baan vergroten door om- of bijscholing? Bij Drenthe College kan jij jezelf een leven lang ontwikkelen. Je bent namelijk nooit uitgeleerd! Dit helpt jou verder in je carrière, maar het zorgt ook voor persoonlijke groei.


Bij ons kun je kiezen voor diverse vakopleidingen (BOL/BBL), cursussen, voorschakel- of maatwerktrajecten. Je sluit deze af met een diploma, een mbo-certificaat of een bewijs van deelname. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt. Kies jij ook voor een Leven Lang Ontwikkelen (LLO)? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden en meld je aan.

Bekijk aanbod

Contact

Adviseurs Leven Lang OntwikkelenMeer informatie

Klik

Alles over BBL

Combineer werken én leren! Op deze pagina vind je handige informatie als je wil starten met een BBL-opleiding.

Klik

Financiële regelingen

De overheid, het bedrijfsleven, UWV en gemeenten willen werkend leren stimuleren. Lees hier welke financiële regelingen er beschikbaar zijn.

Klik

Voor bedrijven

Voor bedrijven en organisaties kunnen wij veel betekenen op het gebied van bedrijfsopleidingen en cursussen. Naast ons reguliere aanbod, bieden we maatwerk aan.