Bekijk ons aanbod

Bijscholen en omscholen voor volwassenen


Toe aan een nieuwe uitdaging, groeien binnen je huidige baan of de kans op een baan vergroten door om- of bijscholing? Bij Drenthe College kan jij jezelf een leven lang ontwikkelen. Je bent namelijk nooit uitgeleerd! Dit helpt jou verder in je carrière, maar het zorgt ook voor persoonlijke groei.


Bij ons kun je kiezen voor diverse vakopleidingen (BOL/BBL), cursussen, voorschakel- of maatwerktrajecten. Je sluit deze af met een diploma, een mbo-certificaat of een bewijs van deelname. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt. Kies jij ook voor een Leven Lang Ontwikkelen (LLO)? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden en meld je aan.

Leveringsvoorwaarden contractactiviteiten 2023

Bekijk aanbod

Contact

Ja, ik wil mij omscholen en vrijblijvend advies ontvangen!

Drenthe College wil de regio én de mensen laten groeien. Naast reguliere mbo-opleidingen bieden we om-en bijscholingsmogelijkheden aan in de sectoren: techniek, bouw, horeca, ICT, zorg en welzijn. Vul direct ons contactformulier in en één van onze adviseurs neemt contact met jou op.

Adviseurs Leven Lang OntwikkelenMeer informatie

Klik

Alles over BBL

Combineer werken én leren! Op deze pagina vind je handige informatie als je wil starten met een BBL-opleiding.

Klik

Financiële regelingen

De overheid, het bedrijfsleven, UWV en gemeenten willen werkend leren stimuleren. Lees hier welke financiële regelingen er beschikbaar zijn.

Carrièreswitch

Toe aan iets nieuws of ooit de verkeerde beroepskeuze gemaakt? Twijfel je of je binnen je huidige functie nog op je plek zit? Dan is het wellicht tijd voor een carrièreswitch.

Klik

Om- en bijscholingscursussen voor bedrijven

Drenthe College biedt bedrijven en organisaties bedrijfsopleidingen en cursussen voor om- en bijscholing van personeel. Naast ons reguliere aanbod, bieden we maatwerk aan.

 

LLO in het kort

Contact adviseurs Leven Lang Ontwikkelen

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Onze adviseurs helpen graag met een advies op maat.

€ 1.000,- van de overheid voor jou!

Profiteer van de STAP-subsidie. Vanaf nu kun je € 1.000,- subsidie krijgen voor om- & bijscholing! Door jezelf en jouw vaardigheden te ontwikkelen word je nog waardevoller voor jouw droombaan. Door te blijven leren open je deuren om door te groeien.