Home Berlijnse muur kleurt Drenthe College!
26/04/2018 - 09:15

Negenendertig Drenthe College studenten van de opleidingen ICT Lyceum en Mediavormgever zijn deze week actief in Berlijn. Met een bomvol excursie programma worden ze vanaf maandag tot en met vrijdagavond uitgedaagd de stad te verkennen en zelf ook van alles te doen.
Vandaag was dat een bezoek aan de muur die voormalig Oost en West Berlijn opdeelde in twee verschillende werelden. Delen van deze muur staan er nog als symbool en worden vooral door jongeren bespoten met graffiti. De DC-studenten konden niet achterblijven en hebben in een workshop hun kunsten gebundeld in de kleurrijke tekst Drenthe College!
De afgelopen dagen hebben ze al een aantal hoogtepunten van Berlijn bezocht per fiets: Berliner Dom, Alexander Platz, Reichstag, Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie en Rundfunk media. Morgen en overmorgen staan nog bezoeken aan de Reichstag koepel, het Technikmuseum, Berliner Unterwelten en Game Science center op het programma. Waarna ze per bus zaterdagochtend rond 06.00 uur weer in Emmen arriveren.

Inloggen


Wachtwoord vergeten? Klik hier