Header afbeeldingen

Home Dchoice Orientatiedag
Pagina titel: 
DChoice VO Oriëntatiedag

 

Dit jaar kies jij waar jij straks je vervolgopleiding wilt gaan doen. Belangrijk én spannend. Want het mbo is toch heel anders als het vmbo of de havo. En de keuze is reuze.


Met jou, staan veel vmbo’ers voor vragen als; “Hoe ziet de mbo-opleiding eruit, wat wordt er van me gevraagd, wat houdt een beroep in en past het beroep eigenlijk wel bij me?” Op veel van deze vragen wil Drenthe College je graag vooraf antwoord geven.
Vanaf oktober houdt Drenthe College een serie van speciale en boeiende voorlichtingsbijeenkomsten: onze D●Choices. Dat zijn bijeenkomsten waarbij je het onderwijs van Drenthe College kan ervaren. Dat doen we in twee workshops. Ook voor je ouders hebben we een aansprekend programma; neem ze dus vooral mee! De bijeenkomsten beginnen om 18.30 uur en eindigen om 21.00 uur. Alleen in Assen sluit het programma rond 21.30 uur.


Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor de D●Choice in jouw regio. Omdat het programma per regio kan verschillen, vragen we je om de aanmelding goed te lezen en helemaal af te maken.


Tot ziens op één van onze D●Choices of de Open dag in Meppel

Webform

Sector - Video

Inloggen


Wachtwoord vergeten? Klik hier