Aanbod DC Start

 

DC Start werkt met en voor veel mensen: studenten, leerlingen van het voortgezet onderwijs, ouders of verzorgers van studenten, inburgeraars, gemeenteambtenaren. Zij hebben allemaal hun eigen vragen en behoeften. We weten goed hoe we voor hen – en ook bedrijven en instellingen – tot een goed opleidingsaanbod kunnen komen. Vaak zit daar ook een maatwerkcomponent bij. Hieronder vind je ons aanbod. Mocht je vragen hebben of speciale wensen: aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

Je bent nieuw in Nederland en je moet nog inburgeren. Daar komt wel het één en ander bij kijken. We helpen je graag.

Het is je niet gelukt om een diploma te krijgen van het voortgezet onderwijs. En toch wil je graag verder leren omdat je droomt van een bepaald beroep en de opleiding die daarbij hoort. Ook als je wilt gaan werken is een Entree-opleiding een goede opstap.

Geen diploma van havo of vwo is geen reden om afscheid te nemen van jouw wens om aan het hbo of de universiteit te studeren. Sprint hier naar toe voor een uitleg van sprinthavo en –vwo.

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je beter leren lezen? Wil je brieven kunnen schrijven? Of heb je moeite met het invullen van formulieren?

Nieuw in Nederland? En je hoeft niet in te burgeren? Maar je wilt wel Nederlands leren? Dan kan DC Start je vast en zeker verder helpen.