Oplossingen DC Start

DC Start werkt voor veel mensen en instellingen. Allemaal hebben ze hun eigen vragen en wensen. Hier proberen we iedereen zo goed mogelijk te helpen bij het beantwoorden van die vragen. Weet je al wel wat je wilt bereiken maar nog niet hoe? Bekijk hier dan alle oplossingen die Drenthe College biedt.

Je bent op zoek naar een cursus of een opleiding? Dan ben je bij DC Start aan het juiste adres. We bieden veel cursussen aan.

Wil jij andere mensen helpen om bijvoorbeeld Nederlands te leren. Grote kans dat we dan heel graag van jouw tijd en energie gebruik kunnen maken.

Is het jou om de één of andere reden niet gelukt om een diploma te halen voor je v(mb)o en wil je toch verder leren omdat je droomt van een bepaald beroep. Dan heeft DC Start voor jou een passende oplossing

Het is je niet gelukt om je havo- of vwo-diploma te halen op het reguliere vo. Da’s balen; goed te weten dat je bij DC Start kunt sprinten naar je havo of vwo-diploma.

Ben je nieuw in Nederland en wil je inburgeren? Of hoef je niet in te burgeren maar wil je de taal beter leren. DC Start helpt je verder.

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of ben je nieuw in Nederland en wil je de taal beter leren. Dat kan bij DC Start.