Business College niv. 3 & 4

In de commercie draait het simpel gezegd om in- en verkoop, het spel tussen vraag en aanbod. De groothandel koopt producten in grote partijen in en verkoopt deze in kleinere partijen door aan de detailhandel.
Meer info

Haar- & Schoonheidsverzorging niv. 2, 3 & 4

Als kapster of schoonheidsspecialist vind je het leuk om met het uiterlijk van mensen bezig te zijn. In deze beroepen staat werken met mensen centraal.
Meer info

Horeca & Facilitaire Dienstverlening niv. 2, 3 & 4

De wereld van de horeca zorgt dat mensen met plezier kunnen eten en drinken. In de horeca kan je werken als gastheer of gastvrouw, achter de bar, in de bediening of in de keuken.
Meer info

Kantoor, Commercie & Ondernemen niv. 2

Bij het leiden van een bedrijf of organisatie komt heel wat kijken. De meeste managers worden dan ook ondersteund door specialisten op divers gebied. Van financiën en regelgeving tot agendabeheer en salarisadministratie.
Meer info

Uniform & Veiligheid niv. 2 & 3

Orde en veiligheid krijgen in Nederland veel aandacht. Er zijn steeds meer bedrijven die zelf beveiligingsmedewerkers in dienst nemen en bovendien neemt het aantal particuliere beveiligingsbedrijven de laatste jaren sterk toe.
Meer info

Vrije Tijd, Leefstijl & Sport niv. 2, 3 & 4

Steeds meer mensen zien dat sporten en bewegen een belangrijk onderdeel zijn van een gezonde leefstijl. Werken in deze branche is afwisselend en uitdagend maar ook veeleisend.
Meer info
Home Economie & Dienstverlening
Onze opleidingen Economie & Dienstverlening

Binnen de sector Economie & Dienstverlening wordt een breed scala aan opleidingen aangeboden. Van haar- en schoonheidsverzorging en sport & bewegen tot horeca en zakelijke dienstverlening.

Binnen deze beroepen is het van belang dat je een dienstverlenende instelling hebt. Je moet het leuk vinden om met mensen te werken, ze te adviseren en ze bij te staan met raad en daad.

 

 

 

Assen

Anne de Vriesstraat 70
Bekijk deze locatie

Emmen

Van Schaikweg 94
Bekijk deze locatie

Emmen

Ubbekingecamp 1
Bekijk deze locatie

Emmen

Emmalaan 25
Bekijk deze locatie

Meppel

Ambachtsweg 2
Bekijk deze locatie

Inloggen


Wachtwoord vergeten? Klik hier