Weet je nog niet wat je wil?

DC helpt je kiezen!Tijd om te ontdekken waar jij goed in bent en blij van wordt! Doe de beroepskeuzetest op drenthecollege.nl/beroepskeuzetest en kijk welke opleiding het meest aansluit bij jouw interesses.
Bekijk onze opleidingen op drenthecollege.nl en ontdek zo het mbo. Al onze locaties zijn open tijdens ons Open Huis – Ontdek DC! in november. Dan kan je sfeer proeven in onze gebouwen en de verschillende praktijklokalen bekijken. Onze studenten en docenten leiden je graag rond!

Je hebt inmiddels een beeld van wat je leuk vindt. Wil je echt zeker weten of een opleiding bij je past? Kom meelopen en bekijk hoe het er op school aan toe gaat.
Zo ervaar jij hoe het leven van een mbo-student op Drenthe College eruit ziet! Tijdens ons Open Huis – Ervaar DC! in januari kan je via workshops en proeflessen in één dag meerdere opleidingen checken.

Heb jij je keuze gemaakt? Dan is het belangrijk om je aanmelding via drenthecollege.nl/aanmelden te doen. Dit kan het hele jaar. Na je aanmelding krijg je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
Heb je nog specifieke vragen of twijfel je nog? Kom dan naar onze Last-Minute Studiekeuze - Kies DC! in maart. Ben je gezakt of wil je niet verder op de havo of met je huidige mbo-opleiding? Kom dan naar onze Super Last-minute - Kies DC! in juni.

Let op: 1 april is een belangrijke datum. Wanneer je je na die datum aanmeldt, kan het zijn dat je niet meer in aanmerking komt voor de opleiding van jouw eerste keuze.

Vragen of twijfels?
Wij gaan graag met jou en je ouder(s) en/of verzorger(s) in gesprek.Vul het online formulier in op drenthecollege.nl/studiekeuze-advies en wij nemen contact met jou op.

 

Agenda

Ontdek, ervaar en kies!

22 sep

Tijdens de Studiekeuzelab Voorlichtingsweek geven wij een webinar over Drenthe College en onze opleidingen. Meld je gratis aan!

10 okt

Herfstvakantie, even ontspannen!

05 nov

Kom langs tijdens het Open Huis en ontdek waar jouw interesse ligt.

23 nov

Kom meelopen bij de opleiding van jouw keuze!

07 dec

Kom meelopen bij de opleiding van jouw keuze!

19 dec

Fijne feestdagen!

11 jan

Kom meelopen bij de opleiding van jouw keuze!

28 jan

Ervaar DC en proef de sfeer tijdens de workshops op locatie.

15 feb

Ben je derdejaars leerling? En wil je meelopen? Dan is dit jouw week!

20 feb

Fijne vakantie!

08 mrt

Kom meelopen bij de opleiding van jouw keuze!

11 mrt

Stel jouw laatste vragen om zeker te zijn van jouw keuze!

22 mrt

Kom meelopen bij de opleiding van jouw keuze!

01 apr

1 april is een belangrijke datum: Meld je je voor die tijd dan ben zeker dat je in aanmerking komt voor de opleiding van jouw eerste keuze.

24 apr

Even opladen voor de laatste loodjes...

17 jul

Tot in september!