nov | 25 november 2021

Online in gesprek met docenten Drenthe College

Ben je op zoek naar een geschikte mbo-opleiding? Drenthe College helpt jou kiezen! In de week van 13 t/m 17 december is het bij de school voor middelbaar beroepsonderwijs mogelijk om online in gesprek te gaan met een docent of studieadviseur. Zij kunnen jou alles vertellen over Drenthe College en de opleiding die jou leuk lijkt. Aanmelden is tot en met 12 december mogelijk via drenthecollege.nl/events.

De individuele gesprekken zijn speciaal bedoeld voor vierdejaars leerlingen van de middelbare school, mbo-studenten die willen doorstromen en geïnteresseerden in volwassenonderwijs. De docent of studieadviseur neemt na aanmelding contact op om een afspraak via Mircosoft Teams te maken. Handig als er bijvoorbeeld specifieke vragen zijn over een mbo-opleiding. Voor studiekiezers die nog twijfelen over een mbo-opleiding is het mogelijk om zich voor ‘algemeen studieadvies’ aan te melden. Een studieadviseur neemt dan contact op. Ook voor vragen over zorgondersteuning en passend onderwijs kunnen belangstellenden bij een studieadviseur terecht.

Meer informatie
Op drenthecollege.nl/studiekeuze is een webpagina ingericht om geïnteresseerden te helpen bij hun studiekeuze. Belangstellenden kunnen in gesprek gaan met studenten, ervaringsverhalen lezen of video’s van onder andere de DC-locaties in Assen, Emmen en Meppel bekijken. Voor vragen of meer informatie kan op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur contact op worden genomen met het Infoteam via info@drenthecollege.nl, 0800-8812345 (gratis), WhatsApp: 06 30229732 of via de live-chat op drenthecollege.nl.