Verhalen |

Business Services

De arbeidsmarkt verandert en ook nog eens in een hoog tempo. Dat betekent dat de beroepen waarvoor wij jou opleiden ook (blijven) veranderen. Vakkennis blijft belangrijk, maar jouw kracht om snel nieuwe dingen te leren en toe te passen en jouw persoonlijke kenmerken misschien nog wel meer!

Steeds vaker zie je vaardigheden zoals communicatief sterk, flexibel, pro activiteit en creatief denken terugkomen in vacatures. Ook zijn digitale vaardigheden steeds meer van belang.
Kies je voor de breed opgezette richting Business Services, dan ben jij na afstuderen een gewilde kandidaat voor de arbeidsmarkt van nu!

Binnen Business Services kies je voor een opleiding op niveau 2, 3 of 4 met een gezamenlijk basisdeel. Dit basisdeel heeft aanvullende eisen per niveau.

In niveau 2 en 3 opleidingen volg je onderdelen van de verschillende werkgebieden binnen de zakelijke dienstverlening en word je opgeleid tot Assistant - of Allround Assistent Business Services.

In een niveau 4 opleiding doorloop je een aantal gemeenschappelijke werkgebieden in het basisdeel en een kies je een van de 4 uitstroomrichtingen die passen bij de banen in de sector Zakelijke Dienstverlening:
• Office & Management Support Specialist
• Business Administration & Control Specialist
• Legal, Insurance & HR Services Specialist
• Marketing & Communication Specialist

Naast alle vakkennis bieden we je de extra skills die jij nodig hebt voor de toekomst. Denk aan presentatievaardigheden, creatief denken en communicatie. Past de opleiding toch niet bij je? Geen probleem! Jij switcht zonder verlies van studietijd aan het eind van het eerste leerjaar. Aan het eind van deze opleiding ben jij een moderne professional die stevig in zijn/haar schoenen staat en gewild is op de arbeidsmarkt.