Verhalen |

Student Kelsey aan het woord

Echte verhalen delen vinden we belangrijk bij Drenthe College. Daarom gaan we
graag in gesprek met onze studenten. Hoe ervaar jij je opleiding, hoe ben je tot je
studiekeuze gekomen en welke dromen jaag je na? Zomaar wat vragen die beantwoord worden in Student aan het woord. Dit keer geven we het woord aan student Kelsey Krom. Zij volgt de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg & Verzorgende IG
in Emmen.


"Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik graag iets met zorg wilde doen. De opleiding geeft mij de kans om na drie jaar twee diploma’s in mijn te zak te kunnen stoppen. Drenthe College sprak mij aan omdat het een kleine school is. Leraren kennen de studenten en andersom ook. Als ik beide diploma’s straks heb gehaald, mag ik aan de slag als medewerker in de maatschappelijke zorg, maar ook als verzorgende-IG. Het leukste aan mijn opleiding vind ik toch wel de praktijklessen en mijn stage. Hierdoor kan ik dingen die ik in de les heb geleerd, toepassen in de praktijk.

Het is een interessante, veelzijdige opleiding. En heb jij er vragen over? Mail me en dan zal ik je helpen waar ik kan."


Meer informatie

Wil je meer weten over de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg & Verzorgende IG? Student Kelsey of een DC-studentadviseur staan je graag te woord.