Verhalen |

Student Kevin aan het woord

Echte verhalen delen vinden we belangrijk bij Drenthe College. Daarom gaan we
graag in gesprek met onze studenten. Hoe ervaar jij je opleiding, hoe ben je tot je
studiekeuze gekomen en welke dromen jaag je na? Zomaar wat vragen die beantwoord worden in Student aan het woord. Dit keer geven we het woord aan student Kevin Koster. Hij volgt de opleiding Leidinggevende Leisure & Events in Emmen.


"Mijn keuze ging naar deze opleiding omdat ik graag actief bezig ben samen met andere mensen. Tijdens deze opleiding kan ik het contact met anderen en het actief bezig zijn goed combineren.

Ik heb voor Drenthe College gekozen omdat dit voor mij dicht bij huis is. Nu ik erop terug kijk ben ik blij met mijn keuze. Je wordt heel goed begeleid én het is niet alleen maar serieus. Binnen de opleiding heeft iedereen zin in een lolletje. Natuurlijk wordt er serieus geleerd maar dit wordt afgewisseld met leuke dingen!

Het leuke aan de opleiding vind ik dat je niet alleen maar uit boeken leert. Je voert juist veel dingen uit in de praktijk. Zo volg je veel praktijklessen om bijvoorbeeld te leren schminken en knutselen. Ook organiseer je met je eigen klas een showavond. Dit lijkt heel spannend maar het is echt leuk om te doen. Als ik klaar ben met de opleiding lijkt het mij leuk om in een animatieteam te werken!"


Meer informatie

Met de opleiding Leidinggevende Leisure & Events kan je alle kanten op. Ook parkmanager en officemanager behoren tot jouw mogelijkheden! Heb je vragen of wil meer informatie? Student Kevin of een DC-studentadviseur staan je graag te woord.