Verhalen |

Student Kim aan het woord

Echte verhalen delen vinden we belangrijk bij Drenthe College. Daarom gaan we
graag in gesprek met onze studenten. Hoe ervaar jij je opleiding, hoe ben je tot je
studiekeuze gekomen en welke dromen jaag je na? Zomaar wat vragen die beantwoord worden in Student aan het woord. Dit keer geven we het woord aan student Kim Jongbloed. Zij volgt de opleiding Particuliere Beveiliging (Beveiliger) in Assen.


"Ik ben Kim Jongbloed en ik studeer voor Beveiliger in Assen. Het is een leuke opleiding waarbij je zowel de theorie als praktijk leert. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik graag iets in de beveiliging wil gaan doen. Drenthe College leek mij de meest geschikte school, omdat de open dagen mij een goed gevoel gaven.

Na mijn opleiding wil ik eerst werkervaring opdoen in de beveiliging, bijvoorbeeld in de evenementenbeveiliging. Daarna wil ik richting de gevangenisbewaking. Het leukste aan de opleiding vind ik het sporten en de praktijklessen. Ook stagelopen vind ik erg leuk. Op mijn stage heb ik geleerd hoe je te werk gaat als beveiliger. Zo heb ik al eens als beveiliger mogen werken bij de thuiswedstrijden van FC Emmen!

Ben jij geïnteresseerd in deze opleiding? Stuur mij dan gerust een bericht!"


Meer informatie

Wil je meer weten over de opleiding Particuliere Beveiliging (Beveiliger)? Student Kim of een DC-studentadviseur staan je graag te woord.