Home Opleidingen uniformberoepen ontvangen kogelwerend vest
09/03/2017 - 09:45

Drenthe College heeft een kogelwerend vest ontvangen van SafeGuard Clothing om daarmee de praktische ervaring van studenten tijdens de studie te vergroten. Dit professionele vest zal worden gebruikt om in de klas realistische oefeningen en rollenspelen uit te voeren. Hiermee krijgen studenten inzicht in de werking van deze uitrusting tijdens verschillende dreigingen.Deze donatie van SafeGuard Clothing geeft Drenthe College zo de mogelijkheid om het lesprogramma te verrijken met meer hands-on ervaringen met de nieuwste producten in de industrie.

Thomas Bowman van SafeGuard Clothing over de donatie: “Alle studenten van opleidingen in uniformberoepen moeten kennis van premium kogel- en steekwerende vesten opdoen tijdens hun studie. Wij delen daarom graag onze producten om studenten optimaal voor te bereiden op verschillende situaties in hun vakgebied.”

SafeGuard Clothing is een wereldwijde fabrikant en distributeur van kogelvrije kleding en is betrokken bij onderzoek en ontwikkeling van nieuwe materialen om de draagbaarheid van de beschermende kogelwerende vesten. Meer informatie kunt u vinden via www.safeguardclothing.com 

Inloggen


Wachtwoord vergeten? Klik hier