Header afbeeldingen

Pagina titel: 
Informatie voor decanen

Als decaan speelt u voor uw leerlingen een belangrijke rol bij het kiezen van een kansrijke (beroeps)opleiding. Samen met u streeft Drenthe College ernaar om de leerlingen op de juiste plek te krijgen én te houden. Om de leerlingen op de juiste plek te krijgen hebben onze opleidingsteams een aanbod van diverse voorlichtingsactiviteiten samengesteld.

Voorlichtingsavonden

Deze voorlichtingsavonden verzorgt Drenthe College om uw leerlingen te helpen bij hun opleidingskeuze. Deze voorlichtingen worden verzorgd door vakdocenten van Drenthe College.

DC meeloopdagen

Door de leerlingen een dagje mee te laten lopen kunnen zij de sfeer proeven en kijken of de door hen gekozen vervolgopleiding wel de juiste is. Ook bij twijfel kan meelopen een oplossing zijn. We willen de leerlingen graag helpen om de juiste keuze te maken.

Webform

Aanvullende Informatie

Decanen - aanvullende informatie

Open dag

De open dag is het eerste voorlichtingsmoment in het nieuwe jaar waar uw leerlingen kunnen kennismaken met Drenthe College. Tijdens de Open Dag kunnen de leerlingen op de locaties in Assen, Emmen en Meppel rondkijken en praten met huidige studenten en docenten. Proeven van het praktijkgerichte onderwijs maar vooral ook de gezellige sfeer ervaren. Lees verder

Kies MBO nu!

KIES MBO NU! is voor zowel vmbo’ers als volwassenen die met hun vragen over opleidingen hier terecht kunnen. Deze voorlichtingen worden verzorgd door vakdocenten van Drenthe College en wordt uitsluitend aangeboden in Meppel, locatie Onderwijspark Ezinge.

Digitale nieuwsbrief

In onze e-mail nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen die voor u en voor uw leerlingen interessant zijn. De e-mail nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar: in oktober, januari, maart en juni. Ontvangt u deze nog niet en wilt u deze graag toegestuurd krijgen, stuur dan een e-mail naar: info@drenthecollege.nl

Gouden Blok - Grote Afbeelding

Team voorlichting

Team voorlichting

Om onze voorlichtingsactiviteiten zo soepel mogelijk te laten verlopen en voor het beantwoorden van uw vragen en opmerkingen kunt u terecht bij de volgende contactpersonen:

Regio Noord-midden Drenthe
(Assen en omgeving) en regio Hardenberg:

Sonja Beverwijk-Ribberink
088 - 188 4604
06 - 11513997
s.ribberink@drenthecollege.nl 

Regio Zuidwest Drenthe
(Meppel, Hoogeveen en omgeving):


Rajka Klingenberg
088 - 188 4699
06 - 83669688 r.klingenberg@drenthecollege.nl

Regio Zuidoost Drenthe
(Emmen en omgeving):


Marian Hoiting
088 - 188 4225
06 - 11514071 m.hoiting@drenthecollege.nl

 

 

Gouden blok

Inloggen


Wachtwoord vergeten? Klik hier