De verhalen van DC-studenten

Student Fabienne over Allround Precisieverspaner

Met een achtergrond in de productie en zorg, startte Fabienne Kruithof twee jaar geleden volledig blanco met de opleiding Allround Precisieverspaner (Allround Medewerker Productietechniek). Ze was toe aan iets anders en is tot op de dag van vandaag nog steeds blij met haar keuze.

“Ik had nooit verwacht dat ik deze richting interessant zou vinden, maar de opleiding past goed bij mij” aldus Fabienne. Ze kan de opleiding in haar eigen tempo volgen, wat ze een enorm pluspunt vindt. Het geeft haar de kans de opleiding vroegtijdig af te ronden. Tijdens de opleiding is ze natuurlijk een stuk beter geworden in verspanen, maar vooral haar algemene technische kennis is er enorm op vooruitgegaan. Ze hoopt zich nog verder te kunnen verdiepen in het frezen.

"Het leukste vak vind ik vakleer. Hier gaan we echt in op het toekomstige beroep.” - Fabienne

Fabienne is tevreden met haar keuze voor Drenthe College. Ze heeft hier een totaal ander vakgebied gekozen, dan waar ze normaal voor zou kiezen. “De begeleiding is prima en sluit aan op wat ik nodig heb. Het contact met docenten en medestudenten is goed, ondanks het verschil in tempo van het volgen van de opleiding. Misschien ga ik hierna verder met niveau 4, maar dat kan ik tegen het einde van deze opleiding nog definitief beslissen. En anders ga ik lekker werken.”

Over Allround Medewerker Productietechniek

  • Niveau 3
  • 3-jarige opleiding 
  • Assen en Emmen 
  • AANMELDEN 

Leren werken met metaal en opgeleid worden tot een allround vakman/-vrouw? Kies voor de opleiding Allround Medewerker Productietechniek (Metaalbewerking en Verspaning)! 

Past deze opleiding bij jou?
Ontdek deze opleiding tijdens een open dag of meeloopdag! Check hier welke events jij komende periode kan bezoeken. Eerder in gesprek met een docent of studieadviseur? Vul dan het online formulier in en we nemen contact met je op.