De verhalen van DC-studenten

Rianne over Expert IT Systems and Devices


Als kind was ze al helemaal gek van computers. Altijd bezig met het uit elkaar halen en in elkaar zetten ervan. Ook het werken met servers trok al vroeg haar aandacht. Je kunt dus wel zeggen dat Rianne Panman bij de ICT-opleiding Expert IT Systems and Devices op haar plek zit!

“De opleiding die ik nu volg vind ik heel leuk. Ik kan me verder ontwikkelen in datgene waar ik blij van word. Het is prettig dat ik hier gewoon mezelf kan zijn en de docenten helpen goed. Ze houden ook van een grapje. Het vakgebied is natuurlijk heel serieus maar de docenten maken er iets leuks van. 

"Ik ontwikkel me in datgene waar ik blij van word." - Rianne

Ik heb stagelopen bij Aareon, een vastgoed bedrijf met 37 locaties in Europa. Mijn stage bestond uit systeembeheer, dit hield in dat ik interne problemen moest oplossen. Dit kon van alles zijn; accounts maken, servers bijhouden en het direct oplossen van problemen op de laptops.

Tijdens deze opleiding werk je in je eigen tempo. Dit betekent ook dat je sneller kan. Ik probeer alles op tijd af te tekenen én soms zelfs sneller. Zo blijf ik mezelf uitdagen!"

Over Expert IT Systems and Devices

  • Niveau 4
  • BOL
  • 3-jarige opleiding 
  • Assen | Emmen 
  • AANMELDEN 

Computers zijn niet meer weg te denken. Als ze uitvallen of niet goed werken, dan heeft dit vaak grote gevolgen. Als Expert IT Systems and Devices zorg jij dat de systemen goed werken. Als er een probleem is, dan los jij het op.

Past deze opleiding bij jou?
Ontdek deze opleiding tijdens een open dag of meeloopdag! Check hier welke events jij komende periode kan bezoeken. Eerder in gesprek met een docent of studieadviseur? Vul dan het online formulier in en we nemen contact met je op.