Bouw & afbouw

Nederland is nooit af! Daarom wordt er elke dag gebouwd en verbouwd. Aan huizen en bedrijven, tot aan hele woonwijken en winkelcentra toe. Maar ook aan grote fabrieken, futuristische voetbalstadions of hypermoderne scholengemeenschappen.
Meer info

Media & ICT

De mediavormgever grafisch houdt zich bezig met de vormgeving van alles wat gedrukt moet worden: huisstijlen, posters, kranten en verpakkingen. Terwijl de mediavormgever interactief zich richt op internet: websites, apps en social media presentaties.

Meer info

Proces, AOT & laboratoriumtechniek

Veilige producten en efficiënte processen. Wie in de procestechniek terechtkomt, houdt vanzelf op met denken in kleine hoeveelheden. In de procesindustrie worden grondstoffen en producten namelijk vooral op grote schaal vervaardigd.
Meer info

TT-Instituut (Auto- en motorfietstechniek)

Ben jij gek op sleutelen aan auto’s en motoren? Weet jij altijd een oplossing voor die niet lekker lopende motor? Houd je van de racesport, nieuwe technieken en zou jij wel willen sleutelen aan die hightech motoren en auto’s?
Meer info

Werktuigbouw, elektrotechniek & installatietechniek (Engineering)

De metaalsector is een van de paradepaardjes van de Nederlandse economie. Maar liefst 400.000 mensen hebben een baan in deze sector die voorop loopt in de wereld. Zo’n 7500 hoogwaardige bedrijven produceren veel verschillende producten zoals metaalwaren, apparaten, machines,....
Meer info
Home Techniek
Onze opleidingen Techniek

Geen bedrijfstak is zo veelzijdig als techniek. Of je nu met je handen aan de slag wilt of met je hoofd, de wereld ligt werkelijk voor je open. Belangrijk werk, want zonder al die technische mensen op en rond de werkvloer staat onze hele samenleving stil. Met een opleiding in de techniek ziet je toekomst er daarom altijd goed uit. Of je nu aan de slag gaat in de bouw, netwerkbeheerder, automonteur, werktuigbouwkundige, analist, procesoperator of elektrotechnicus. Voor goed opgeleide vakmensen is in de techniek altijd een uitstekende boterham te verdienen. 

 

Assen

Anne de Vriesstraat 70
Bekijk deze locatie

Assen

Aziëweg 2
Bekijk deze locatie

Emmen

Anna Paulownalaan 1
Bekijk deze locatie

Emmen

Van Schaikweg 98
Bekijk deze locatie

Emmen

Atlantis 2
Bekijk deze locatie

Assen

De Haar 17
Bekijk deze locatie

Inloggen


Wachtwoord vergeten? Klik hier