DNA Next

DNA Next

DNA Next

Omscholen of bijscholen voor bedrijven en volwassenen

Onze cursussen en trainingen vind je op DNA Next! 

Wil jij bij- of omscholen? Ons aanbod vind je vanaf nu op een nieuw platform: DNA Next. DNA Next is een samenwerkingsverband van Drenthe College, Noorderpoort en Alfa-college. Door onze krachten te bundelen en nauw samen te werken, kunnen we jou als professional van een completer aanbod voorzien én zorgen voor een sterkere regio.  

Je werk is continu in beweging. De dingen die je vandaag leert moeten relevant zijn voor je werk in de toekomst. En net zo belangrijk, je wil na je bij- of omscholing het liefst direct aan de slag. Daarom combineren we ál het volwassenonderwijs-aanbod van Drenthe College, Noorderpoort en Alfa-college samen onder de naam ‘DNA Next’. Zo spelen we beter in op de vraag in de regio – en leer jij het werk van morgen.

Impact maken doe je samen
Door onze krachten te bundelen en nauw samen te werken met lokale partners en bedrijven, krijgen we een beter beeld van de vraag naar onderwijs in de regio. Hierdoor leer jij de skills die nodig zijn – en pakken we samen regionale uitdagingen aan. Denk bijvoorbeeld aan de energietransitie, zorg voor kwetsbare mensen, en het tekort aan vakmensen in de regio.

Vragen en updates
Als je op dit moment een cursus, training of opleiding volgt bij ons of één van de andere roc’s, verandert er niets voor je. Mocht je een vraag hebben over deze verandering, kun je altijd even contact met ons opnemen via llo@drenthecollege.nl of contact@dna-next.nl.

Bekijk ons aanbod