21-2-2023

Het team is bekend! Het was een spannende dag voor de studenten en docenten van het TT-instituut Rally Team, toen bekend werd gemaakt welke studenten mee gaan naar de Morocco Dessert Challenge. Uit het projectteam waar 12 studenten onderdeel van uitmaken, werden de volgende 5 uitgekozen:

  • Emma Peeters (navigator)
  • Stijn ter Steege (sport en bewegen) (support/media)
  • Lars Neijenhuis (ophanging/onderstel)
  • Damian Heidinga (motor/aandrijving)
  • Martin Schinkel (servicetruck/monteur)

De docenten die mee gaan zijn Chris Lanting (coureur rally auto), Jaap de Groot (techniek) en Martin Alserda (chauffeur service truck).

De Morocco Dessert Challenge is na de Dakar Rally de grootste ter wereld. De rally vindt plaats van 21 tot 30 april 2023. Tijdens de rally zal er verdeeld over 8 etappes ruim 3000 kilometer door de woestijn worden gereden. De rally start in Agadir en wordt afgesloten midden in de duinen van Merzouga. De vorige keer eindigde het team als 33e overall. Een prachtige prestatie, vooral als je bedenkt dat het team op internationaal niveau rijdt met een studententeam.

De rally volgen?

Nieuwsgierig naar hoe het de studenten afgaat? Op de website en social media van het TT Rallyteam zullen de studenten te volgen zijn en wordt informatie en updates gedeeld.

Facebook: @TTiRallyteam

Instagram: @TTiRallyteam

Website: tt-instituut-rallyteam.nl