Daag jezelf uit!

De praktijk als leslokaal

Studeren aan Drenthe College is een combinatie van theorie en praktijk. Wij dagen jou uit om in de klas en tijdens je stage het maximale uit jezelf te halen. Zo bouw jij aan je eigen waardevolle toekomst.

Onze persoonlijke aanpak in studentbegeleiding

BOL of BBL

Mbo-niveaus

Vakken en opbouw

DC loves talent

Samenwerkingspartijen en convenanten

Internationalisering

Stages; de link tussen theorie en praktijk

Meer over Drenthe College

De schoolgebouwen van Drenthe College zijn ons visitekaartje. Je kunt ze bezoeken, bijvoorbeeld tijdens een open huis of als je komt meelopen. Er is meer te vertellen over Drenthe College. Kijk hieronder maar eens.
  • Drenthe College kent besluitvormingsorganen op vier verschillende niveaus. Die vind je in ons organogram. Lees hier verder hoe Drenthe College georganiseerd is.

  • Drenthe College heeft een Studentenraad (SR) voor de inspraak en medezeggenschap van onze studenten en een Ondernemingsraad (OR) voor de inspraak en medezeggenschap van medewerkers. Lees hier meer.

  • Drenthe College wil het onderwijs voor elke (potentiële) student zo toegankelijk mogelijk te maken. Dit geldt ook voor studenten met een beperking, zoals een handicap, chronische ziekte of gedragsproblematiek. Lees hier meer.

  • Via deze website krijg je veel informatie over Drenthe College. Daarbij ligt de nadruk vooral op ons opleidingsaanbod. Toch is er meer informatie die belangrijk is. Hieronder een opsomming. Mocht je nog vragen hebben of extra informatie willen neem dan contact met ons op.

  • Jaarlijks produceert Drenthe College een jaarverslag waarin we verantwoording afleggen voor het gevoerde (financiële) beleid.

  • Als je besluit bij Drenthe College te gaan studeren maken we graag eerst een paar afspraken met elkaar. Dat doen we in de onderwijsovereenkomst. Lees hier meer.

  • Zodra je begint met jouw studie wil je natuurlijk zo optimaal mogelijk voorbereid zijn. Snappen we! Het vakantieschema vind je hier.

  • Je wilt natuurlijk weten op welke kosten je moet rekenen. Een overzicht én financiële tegemoetkomingen vind je hier.

Één school met regionale betrokkenheid