Aanmelden of vragen?

Jij bent welkom bij DC!

Twijfel je nog over je vervolgstudie? Wij denken graag met je mee! Zo gaat ons studiekeuzeadvies gewoon door én ook kan je in gesprek met één van onze studenten. Zij vertellen jou wat ze meemaken én hoe de opleiding is in de praktijk.

 • Ons studiekeuzeadvies gaat gewoon door! Omdat we je op dit moment helaas niet op onze locaties kunnen ontvangen, hebben we online oplossingen bedacht om jou verder te helpen. 

  Ons infoteam staat tijdens werkdagen klaar om al je vragen te beantwoorden; een opleiding waar je nog over twijfelt, studiefinanciering, passend onderwijs of andere zaken. Ons infoteam zorgt voor contact met een studiekeuzeadviseur waar nodig. En als je het helemaal nog niet weet kan je online een beroepskeuzetest doen.

  Je kan ons bereiken via verschillende kanalen: 

  Vul het formulier in.

  Telefoon: 0800-8812345 (gratis)

  WhatsApp: 06-30229732 

  mail: info@drenthecollege.nl 

   

 • Op dit moment vinden er geen kennismakingsgesprekken plaats vanwege de beperkingen rondom de coronamaatregelen. Soms nemen we naar aanleiding van je aanmelding toch telefonisch contact met je op. Ook plannen we op een later moment voor alle opleidingen een groepskennismaking. Dit kan zowel voor als na de zomervakantie zijn. Met studenten die zich aanmelden voor een Entree-opleiding zal voor de start van de opleiding telefonisch contact opgenomen worden. 

 • Normaal gesproken kan je via bezoekmbo.nl komen meelopen bij de opleiding van jouw keuze. Ook dat is op dit moment niet mogelijk vanwege de beperkingen rondom Coronamaatregelen. Zodra de mogelijkheden tot meelopen weer beschikbaar zijn informeren we je daarover natuurlijk via onze website en op bezoekmbo.nl.