Regio Emmen...

Kom eten bij Stones


Restaurant Stones in Emmen is een levensechte leeromgeving voor horecastudenten van Drenthe College. Het doel van dit initiatief is om de doorstroom van het mbo naar het hbo te stimuleren en de regionale arbeidsmarkt goed opgeleide horecaprofessionals te bieden. Stones is hiervoor perfect. Het biedt studenten een professionele omgeving waar ze zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen.

Reserveer een tafel
Stones heeft cateringfaciliteiten voor interne en externe gasten. Je bent dus van harte welkom om te komen lunchen of dineren. De studenten werken in het leerbedrijf met producten uit de regio en koppelen de theorie aan de praktijk. Wil jij de keuken van Stones ontdekken en onze studenten aan het werk zien?

Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt er lunch geserveerd in Gastrobar Stones (tussen 12.00 uur en 13.30 uur, tussen de € 3 - € 5) en diner in Stones Restaurant (van 17.00 uur tot 20.00 uur, 3-gangen €19,50) Voor het diner worden de gasten tussen 17.00 en 17.30 uur verwacht.

Gastrobar Stones is geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur op dinsdag, woensdag en donderdag. Tijdens deze uren kun je hier terecht voor warme- en koude dranken, huisgemaakte patisserie en borrelhapjes. Dé ideale plek om met collega’s, familie, vrienden etc. af te spreken voor een gezellig samenzijn.

In Gastrobar Stones en Stones Restaurant koken we zoveel mogelijk met lokale ingrediënten en bereidingswijzen die passen binnen de diverse koksopleidingen. Al onze gerechten zijn bedacht en bereidt door de studenten in overleg met de docenten. Iedere 5 weken verandert de lunchkaart en iedere avond is er een ander 3-gangen verrassingsdiner.

Klik hier om te reserveren of stuur een mail naar: stones@drenthecollege.nl, onder vermelding van datum en tijdstip, aantal personen, eventuele bijzonderheden en naam en telefoonnummer.

Restaurant Stones
Drenthe College
Van Schaikweg 94
7811 KL Emmen
stones@drenthecollege.nl
Telefoon Stones 06 39319443
Telefoon receptie DC 088 1883501