Delicious in Meppel is een sfeervol ingericht opleidingsrestaurant waar horecastudenten van Drenthe College het restaurant runnen met ambachtelijke keuken en wisselende kaart. Onze koks in opleiding doen, onder deskundige begeleiding van vakdocenten, praktijkervaring op, die ze in hun toekomstig beroep kunnen gebruiken. De studenten werken met verse ingrediënten en koppelen de theorie aan de praktijk. Onze gastheren/-vrouwen in opleiding staan voor professionaliteit en gastvrijheid. Dit zijn uitstekende ingrediënten voor een gezellig diner. 

Van half november tot half april is het restaurant iedere dinsdag- en donderdag van 17.30 uur tot 20.15 uur geopend.* Studenten serveren een driegangenmenu voor slechts € 14.50,- per persoon, excl. consumpties en onder voorbehoud van prijsstijgingen. Tijdens het kerstdiner hanteren wij andere prijzen.

Reserveren

Wil jij de keuken van restaurant Delicious ontdekken en onze studenten aan het werk zien? Reserveer dan een tafel door te bellen met: 088 188 3001. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is reserveren noodzakelijk. 

 

*Tijdens schoolvakanties is het restaurant gesloten.