Ontdek de wereld van...

Horeca & Facilitair

Binnen de wereld van Horeca & Facilitair is geen dag hetzelfde. Je werkt graag met mensen en bij jou staat de gast altijd centraal! Vanuit de keuken weet je als kok een heerlijke maaltijd voor te bereiden en als gastheer/gastvrouw zorg jij ervoor dat je gasten niets te kort komen. Kies je voor de facilitaire dienst, dan heb jij de belangrijke taak om voor een schone én veilige omgeving te zorgen voor zowel gasten als medewerkers. Samen zorgen jullie voor een unieke beleving!



Keuzegids mbo

2020
Topopleiding

Onze opleidingen Kok en Zelfstandig Werkend Kok zijn door de Keuzegids mbo benoemd tot Topleiding




 


Wanneer past deze richting bij jou?
  • Je houdt van afwisseling en weet van aanpakken.
  • Je bent gastvrij, klantvriendelijk en dienstverlenend ingesteld.
  • Je hebt er geen problemen mee om ’s avonds en in de weekenden te werken.


Aan het werk

Met een diploma op zak kan je binnen Horeca & Facilitair veel kanten op. Je kunt aan de slag bij een hotel of restaurant, maar ook in een ziekenhuis of verzorgingstehuis. Je kunt uitvoerende werkzaamheden vervullen binnen een team, maar ook een leidinggevende functie behoort tot de mogelijkheden. Of wie weet start jij straks wel jouw eigen zaak!

 

 

Past dit bij mij?





Uit de praktijk

      Ervaringsverhalen

BBL-student Mellanie over werken en leren

Danique Ballast Facilitair Dienstverlener