Dienstverlening: Medewerker Facilitaire Dienstverlening

De facilitaire dienst zorgt ervoor dat grote gebouwen goed gebruikt kunnen worden: dat het gebouw goed schoongemaakt en onderhouden wordt, alles wat stuk gaat g
Meer info
Niveau1234
EmmenAssenMeppel

Facilitair Leidinggevende

De facilitaire dienst zorgt ervoor dat grote gebouwen goed gebruikt kunnen worden: dat het gebouw goed schoongemaakt en onderhouden wordt, alles wat stuk gaat g
Meer info
Niveau1234
EmmenAssenMeppel

Gastheer/Gastvrouw

Gasten ontvangen in een hotel, café of restaurant en hen een plezierig verblijf bezorgen, dat is jouw werk als Medewerker bediening. Je informeert gasten o
Meer info
Niveau1234
EmmenAssenMeppel

Horeca-Catering Manager

Als Horeca-Catering Manager heb je de leiding over een afdeling van een hotel, restaurant of instelling. Je werkt mee en afhankelijk van de situatie geef je lei
Meer info
Niveau1234
EmmenAssenMeppel

Kok

Gasten laten genieten van een verrassende en smakelijke lunch, diner of tussendoortje, door jou klaargemaakt: dat is wat je wilt. In de keuken van een restauran
Meer info
Niveau1234
EmmenAssenMeppel

Manager Ondernemer Horeca

In de horeca gaat het erom dat de gasten na hun verblijf met een goed en tevreden gevoel vertrekken. Als manager ondernemer in de horeca is dit je doel. Je hebt
Meer info
Niveau1234
EmmenAssenMeppel

Zelfstandig Werkend Kok

Gasten laten genieten van een verrassende en smakelijke lunch, diner of tussendoortje, door jou gemaakt: dat is wat je wilt. In de keuken van een restaurant, ho
Meer info
Niveau1234
EmmenAssenMeppel

Zelfstandig werkend Gastheer/Gastvrouw

Gasten ontvangen in een hotel, café of restaurant en hen een plezierig verblijf bezorgen, dat is jouw werk als Medewerker bediening. Je informeert gasten o
Meer info
Niveau1234
EmmenAssenMeppel
Home Economie & Dienstverlening Horeca & Facilitaire Dienstverlening niv. 2, 3 & 4
De wereld van Horeca & Facilitaire Dienstverlening niv. 2, 3 & 4

De wereld van de horeca zorgt dat mensen met plezier kunnen eten en drinken. In de horeca kan je werken als gastheer of gastvrouw, achter de bar, in de bediening of in de keuken. Mensen van de facilitaire dienst zorgen ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Vind jij het bereiden van lekker eten en drinken leuk, maak jij het mensen graag naar de zin en vind je het geen probleem om ook ’s avonds en/of in het weekend te werken? Dan is een baan in de horeca misschien iets voor jou.

Je kijkt nu in de Wereld van Horeca & Facilitaire Dienstverlening niv. 2, 3 & 4. Bekijk ook onze andere werelden

Quotes

Quote Alumnus Opleiding Horeca

Titel: 
‘Onderaan beginnen, alles meemaken, dan kom je verder’
Tekst: 
“Ik ben 8 jaar geleden afgestudeerd bij de Horeca opleiding van het Drenthe College, de opleiding was destijds vrij nieuw, maar ik heb een prima tijd gehad in Emmen. Na de opleiding heb ik een jaartje gewerkt in een hotel, daarna ben ik HBO Facility Management aan de Hanzehogeschool gaan doen. Samen met mijn vriendin run ik nu sinds een half jaar Hotel Restaurant De Wolfshoeve in Schoonebeek. Dit hotel is er al sinds jaren 50, heeft een goede naam, en we werken hard om dat zo te houden. Sinds kort heb ik weer contact met het Drenthe College. Ik had nog een visitekaartje van een oud docent. Bovendien was er al een samenwerking tussen De Wolfshoeve en mijn oude opleiding. We zijn nu vooral druk aan het opstarten en opbouwen, maar op termijn zoeken we waarschijnlijk ook stagiaires. Dat kan zijn in de keuken of de bediening. Maar ook in de facilitaire dienst want we hebben ook zalen, het hotel en verzorgen catering. Ik adviseer altijd de tijd te nemen voor je opleiding en werkervaring. Onderaan beginnen, alles meemaken. Het duurt wat langer, maar dan kom je wel verder.”
Naam: 
Jos Vrielink
Beroep: 
Alumnus Opleiding Horeca
Afbeelding: 

Zwart blok

Zwartblok docent Horeca en Facilitaire Dienst

Titel: 
‘Soms hectiek en stress, maar vooral samenwerken en lol maken…’
Slogan: 
Docent aan het woord over de opleiding
Omschrijving: 

“Facilitair werk is verrassend en uitdagend. Of het nu gaat om schoonmaak, beveiliging, ICT of groenvoorziening. Soms hectisch maar altijd op service gericht. De uitstroom is heel breed en je hebt veel mogelijkheden. 


In de Horeca is het soms ook echt buffelen en stressvol. Toverwoord is samenwerken en gezelligheid. En goed realiseren of je dit écht graag wilt.”

Naam: 
Ivan Atanasov
Beroep: 
Docent Horeca en Facilitaire Dienst

Assen

Anne de Vriesstraat 70
Bekijk deze locatie

Emmen

Van Schaikweg 94
Bekijk deze locatie

Meppel

Ambachtsweg 2
Bekijk deze locatie

Inloggen


Wachtwoord vergeten? Klik hier