Wij zijn Drenthe College

Deel jij onze passie voor onderwijs?

Onze vacatures

Functie

 

 

Vandaag niet de vacature gevonden die je zocht? Stuur ons een open sollicitatie!

Wat drijft ons?

Wie zijn we en wat doen we?

Bijdragen aan een waardevolle toekomst

Als Drenthe College dagen we onze studenten, partners en elkaar uit om grenzen te verleggen. Dit doen we door aandacht te hebben voor talent en mogelijkheden. We leren van elkaar, maar ook met elkaar. Voor studenten zorgen we dat ze zich gehoord en gezien voelen. We bieden studenten goede persoonlijke begeleiding en uitdagend onderwijs. Zo ontdekken zij wat voor hen van waarde is en hoe zij van waarde willen zijn. Nu en in de toekomst.

Drenthe college in beweging

Als je bij ons werkt, werk je voor studenten. Onze drive is om het onderwijs elke dag een stukje beter te maken. Daag jezelf uit. De traditionele opvattingen over onderwijs laten we steeds meer los. We bouwen aan een organisatie waar teams zelf regie pakken over hun eigen expertisegebied. Dit noemen we Teams aan Zet. We werken in een krimpregio; wat weer hele andere uitdagingen voor de toekomst brengt. Daarom positioneren we ons nadrukkelijk op steeds veranderende markten, zoals Leven Lang Leren. En we bouwen aan partnerships met de bedrijven uit de regio. Genoeg te doen, dus! Waar ga jij aan bijdragen?

Bij ons maken professionals het verschil

Iedere student van het Drenthe College verdient een geweldige docent. We krijgen alléén hele tevreden studenten, als daar bevlogen en betrokken teams omheen staan. Net als van onze studenten, verwachten we ook van onze medewerkers dat zij zich blijven ontwikkelen. Onze medewerkers hebben de ambitie om voortdurend meerwaarde te blijven bieden in het werk. 

 

Een geweldige plek om te werken

 
 
 

Daarom wil je bij ons werken

Een selectie van wat wij jou bieden

  • Gepassioneerde collega’s en gezellige teams
  • Jaarlijkse kennisfestival DC groeit
  • Schooljaarafsluiting met een personeelsuitje
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%
  • 30 vakantiedagen
  • De kans om via de DC Academie aan je eigen ontwikkeling te werken
  • Budget voor je eigen scholing en teamontwikkeling