De verhalen van DC-studenten

Celine over Luchtvaartdienstverlener

 

Stewardess zijn lijkt Celine Tse écht een droombaan. De wereld aan je voeten, volop uitdagingen en elke dag andere passagiers. Celine koos voor de opleiding Luchtvaartdienstverlener om haar dromen na te jagen. 

“Deze opleiding past bij mij omdat ik goed kan samenwerken, inlevingsvermogen heb en gastvrij ben. Daarnaast vind ik toerisme leuk." Het reizen naar verre landen, ontdekken van andere culturen en leren kennen van talen en passagiers, dat spreekt Celine aan. "En ik houd gewoon van vliegtuigen en vliegen!"

Het leukste aan de opleiding vind ik het leren van de IATA-codes en alles wat je moet kunnen en kennen als grondstewardess en stewardess in de lucht vind ik interessant. In het derde leerjaar krijg je ook praktijklessen, zoals flight safety. Daar kijk ik naar uit!

Ik hoop vloeiend Engels en Spaans te kunnen spreken in de toekomst - Celine

Mijn talenkennis wil ik nog verder ontwikkelen. In de toekomst hoop ik vloeiend Engels en Spaans te spreken. Na de opleiding wil ik mij verder verdiepen in deze branche, cursussen volgen en uiteindelijk werk zoeken in de luchtvaart als grondstewardess.”

Over Luchtvaartdienstverlening

  • Niveau 4
  • BOL 
  • 3-jarige opleiding 
  • Emmen
  • AANMELDEN 

Als cabinepersoneel in het vliegtuig of grondpersoneel op het vliegveld ben je altijd bezig met toerisme. Als luchtvaartdienstverlener draait alles wat je doet om de passagier in een internationale omgeving. Lees meer over de opleiding Luchtvaartdienstverlening.

Past deze opleiding bij jou?
Ontdek deze opleiding tijdens een Open Huis of meeloopdag! Check hier welke events jij komende periode kan bezoeken. Eerder in gesprek met een docent of studieadviseur? Vul dan het online formulier in en we nemen contact met je op.