De verhalen van DC-studenten

Tom over Technisch Specialist Voertuigen en Mobiele WerktuigenTom Kraiema is al heel lang geïnteresseerd in auto's. De auto-industrie vindt hij dan ook fascinerend! Op onze locatie TT-Instituut volgt hij de niveau 4 opleiding Technisch Specialist Voertuigen en Mobiele Werktuigen
. “De school is niet extreem groot, wél knus met een gezellige, motiverende werksfeer. Er is plek voor overleg, contact en vooral voor hulp. Docenten staan overal voor open.” 

“Het allerleukste aan de opleiding vind ik dat je ruimte krijgt om door te groeien in het vak. Er is een fijne balans tussen werkervaring en theorielessen. De opleiding wordt pas écht interessant wanneer je heel diep ingaat op de lesstof. Toen ik in een goed schoolritme kwam en mijn plek had gevonden, kwam de rest vanzelf. Wel met inzet natuurlijk!”

Je krijgt hier alle ruimte om door te groeien in het vak - Tom

Naast het reguliere onderwijs biedt het TT-Instituut veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. “Je kan bijvoorbeeld op buitenlandstage gaan, een superkart ombouwen tot elektrisch of meegaan met het rallyteam van Drenthe College. Na mijn opleiding wil ik een 2-jarige hbo-masterclass Elektrotechniek doen. Elektrische auto’s zijn denk ik de toekomst, dus het lijkt mij een slimme zet om me daarin te specialiseren. Als ik daarmee klaar ben? Werken. Mijn leven begint pas net.”

Over Technisch Specialist Voertuigen en Mobiele Werktuigen

  • Niveau 4
  • BOL | BBL 
  • 4-jarige opleiding 
  • Assen
  • AANMELDEN 

Auto’s worden steeds meer afhankelijk van elektronica, waardoor storingen soms lastig zijn op te sporen. Maar niet voor jou! Met het diploma Technisch Specialist Voertuigen en Mobiele Werktuigen op zak, kennen auto’s en motoren voor jou geen geheimen meer! Lees meer over deze opleiding.

Past deze opleiding bij jou?
Ontdek deze opleiding tijdens een Open Huis of meeloopdag! Check hier welke events jij komende periode kan bezoeken. Eerder in gesprek met een docent of studieadviseur? Vul dan het online formulier in en we nemen contact met je op.