Header afbeeldingen

Home D Conceptstore
Pagina titel: 
DConcept Store in hartje Meppel
Met de DConcept Store is Drenthe College nog zichtbaarder in Meppel en omstreken. Deze unieke winkel met twee verdiepingen biedt sinds 20 november 2017 plaats aan drie leerbedrijven.
 
 
De drie leerbedrijven die zich vestigen in de DConcept Store zijn: DC ServiceStation, 50/50Shop en DCopy&Paste. Zij bieden werkervaringsplaatsen aan studenten van Drenthe College.
 
 

Aanvullende Informatie

DConcept store - aanvullende informatie

“Een superleuke stageplaats! Ik wil graag leren hoe ik goede verkoopgesprekken met klanten kan voeren. Dat ze met een glimlach naar buiten gaan en later weer terugkomen als tevreden klant.”

Angelique van der Slikke – student Ondernemer Retail

 

 

 

 

“Deze winkel ligt centraler dan onze vorige locaties. Daardoor hebben we meer aanloop. DConcept Store heeft een professionele uitstraling. Ik hoop hier te leren hoe je klanten kunt helpen met een commerciële instelling.”

Mika Schuldink – student Verkoopspecialist

 

 

“Wat een leuke winkel! Het ziet er zo mooi uit, dat je alles wilt zien. Je voelt het enthousiasme van de studenten. Ik kom hier zeker vaker rondsnuffelen.”

Debbie uit Meppel – klant 

Gouden blok

5050 Shop

5050 Shop

 

De 50/50shop verkoopt nette artikelen van winkeliers en particulieren. De winst wordt gedeeld met de inbrenger. De leiding van de winkel is volledig in handen van studenten. Zo verbindt Drenthe College onderwijs, handel en andere werkvelden.

Ga naar 5050 shop

 

DCopyPaste

DCopy&Paste
 
 
DCopy&Paste biedt allerlei diensten aan, zoals kopiëren, printen, lamineren en inbinden. Het leerbedrijf is het juiste adres voor folders, affiches, rapportages, jaarverslagen, programmaboekjes en veel meer.
 
 

DCServicestation

DC Servicestation

 

In het DC ServiceStation – dat een goede naam heeft opgebouwd bij ondernemers - voeren studenten opdrachten uit voor bedrijven, verenigingen en organisaties. Zij bieden hulp bij evenementen, marktonderzoek en ondernemersplannen. Verder verstrekken zij informatie over onderwijs, cultuur en toerisme in de regio.

Ga naar DC Servicestation

 

Quotes

DConcept store

Tekst: 
“Met de DConcept Store vergroot Drenthe College haar maatschappelijke betrokkenheid”, zegt opleidingsmanager Tonny de Hooge. “Samen met het regionale bedrijfsleven betrekken wij onze studenten bij authentieke opdrachten en projecten. Zij worden daarbij gecoacht door hun docenten en instructeurs.”
Naam: 
Tonny de Hooge
Beroep: 
Opleidingsmanager Economie en Dienstverlening
Afbeelding: 

Opdrachten voor bedrijven, verenigingen en organisaties

Titel: 
Opdrachten voor bedrijven, verenigingen en organisaties
Tekst: 
‘Studenten voeren opdrachten uit voor bedrijven, verenigingen en organisaties. Wij bieden hulp bij evenementen, marktonderzoek en ondernemersplannen. Verder bieden wij u informatie over onderwijs, cultuur en toerisme in de regio.’
Naam: 
servicestation@drenthecollege.nl
Leeftijd: 
www.dcservicestation.nl
Beroep: 
088-1884880
Afbeelding: 

Wij verkopen uw artikelen

Titel: 
Wij verkopen uw artikelen
Tekst: 
‘Wij verkopen uw artikelen. Samen delen we de winst. Bij ons koopt u nette goederen van winkeliers en particulieren. De leiding van de winkel is volledig in handen van onze studenten. Zo verbinden wij onderwijs, handel en andere werkvelden.’
Naam: 
5050shop@drenthecollege.nl
Leeftijd: 
www.5050shop.nl
Beroep: 
088-1884880
Afbeelding: 

Kopieren, printen, lamineren en inbinden

Titel: 
Kopiëren, printen, lamineren en inbinden
Tekst: 
‘Kopiëren, printen, lamineren en inbinden doen onze studenten graag voor u. Denk aan folders, affiches, rapportages, jaarverslagen en programmaboekjes in kleur en zwartwit. Wij werken voor het Drenthe College en klanten uit de regio.’
Naam: 
dcopypaste@drenthecollege.nl
Leeftijd: 
www.dcopypaste.nl
Beroep: 
088-1884880
Afbeelding: 

Zwart blok

DConceptstore - Openingstijden

Titel: 
Openingstijden
Slogan: 
Studenten van DRENTHE COLLEGE staan u graag te woord!
Omschrijving: 

U bent welkom op:

 
Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 9:30 – 17:00
Woensdag
9:30 – 17:00
Donderdag 9:30 – 17:00
Vrijdag 9:30 – 17:00

 

 

Kruisstraat 10 | 7941 AN MEPPEL 088 188 4880 dconceptstore@drenthecollege.nl 

Inloggen


Wachtwoord vergeten? Klik hier