De verhalen van DC-studenten

Ashly over Schoonheidsspecialist


Vrolijk worden van de opleiding die je volgt,
wie wil dat nou niet?! Tweedejaarsstudent Ashly Abel zit bij de opleiding Schoonheidsspecialist in Emmen helemaal op haar plek. “Ik hou ervan als mensen blij weggaan na een behandeling! Op school word ik goed geholpen en ik voel me hier heel prettig."

"Ik heb in eerste instantie voor deze opleiding gekozen omdat ik het leuk vind om anderen in de watten te leggen. Ook vind ik het interessant om meer over de huid en lichaam te weten. Momenteel loop ik stage bij de leersalon op school. Elke dag neem ik drie klanten aan en geef ik de behandelingen die we in de salon aanbieden. Er zijn nu vijf studenten die daar stagelopen en dat is heel gezellig. 

"Ik hou ervan als mensen blij weggaan na een behandeling." - Ashly

Tijdens de opleiding heb ik al veel geleerd. Ik kan me nu socialer opstellen naar mensen en ik ben niet bang om fouten te maken; dat hoort er nu nu eenmaal bij. Mijn toekomstplan is om mijn eigen salon op te starten en dit wil ik graag afwisselen met beveiligingswerk. Daarvoor heb ik mijn diploma al!"

Over Schoonheidsspecialist

  • Niveau 3
  • BOL
  • 3-jarige opleiding 
  • Emmen
  • AANMELDEN 


Als Schoonheidsspecialist help je anderen bij hun uiterlijke verzorging. Meestal maak je eerst een huidanalyse, waarna je het gezicht en/of lichaam behandelt. Ook geef je advies over huidverzorgende producten of behandelingen. 

Past deze opleiding bij jou?
Ontdek deze opleiding tijdens een Open Huis of meeloopdag! Check hier welke events jij komende periode kan bezoeken. Eerder in gesprek met een docent of studieadviseur? Vul dan het online formulier in en we nemen contact met je op.