De verhalen van DC-studenten

Student Milan over studeren en ondernemen


Milan de Vries volgt de opleiding Retailmanager in Assen én runt daarnaast zijn eigen bedrijf:
Muscle-Fuel. Hiervoor maakt hij gezonde sportmaaltijden en verkoopt deze online. Naast een gezonde levensstijl heeft deze jonge ondernemer een grote passie voor e-commerce.

Milan: “Ik heb voor de mbo-opleiding Manager Retail gekozen omdat het is gericht op het bedrijfsleven. Naast mijn opleiding ben ik druk met mijn eigen onderneming. Nog geen jaar geleden ben ik hiermee gestart. Het begon met een idee en dat heb ik uitgewerkt. Hierover heb ik geen moment getwijfeld: direct heb ik een lijst met benodigdheden gemaakt en de prijzen uitgezocht. Gelijk aan de slag dus! En zo sta ik hier nu met een bedrijf dat alles goed voor elkaar heeft.”

“Het leukste aan mijn eigen bedrijf en online verkoop vind ik de grote verantwoordelijkheid die ik heb. Ik heb alles zelf opgebouwd, het is dus ook aan mezelf om het tot een succes te maken. Ik vind niets mooier dan onafhankelijk zijn en zorgen voor mijn eigen geld.”

"Ik heb alles zelf opgebouwd, het is dus ook aan mij om het tot een succes te maken." - Milan

Op school krijgt Milan veel ruimte om te werken aan zijn eigen onderneming. “De docenten begrijpen het als ik een keer afwezig ben en dat het soms ook lastig is om school, stage en een eigen onderneming te combineren. Ik krijg veel ruimte om mijn eigen ding te doen. Docenten willen gewoon dat je aan een doel werkt en ze ondersteunen je daar ook in waar mogelijk. In mijn situatie is dat een groot voordeel. Ik vind het dus fijn om te studeren bij Drenthe College!

Ben jij net als Milan geïnteresseerd in online verkoop? Start in september met de niveau 4 mbo-opleiding E-commerce Specialist in Assen!

Over E-Commerce Specialist

De E-Commerce Specialist is verantwoordelijk voor de online verkopen van het bedrijf. Tijdens deze opleiding leer je dan ook alles over online verkoop én online marketing. Zichtbaarheid van je bedrijf is namelijk ook heel belangrijk! Lees meer over deze opleiding.

Past deze opleiding bij jou?
Ontdek deze opleiding tijdens een Open Dag of meeloopdag! Check hier welke events jij komende periode kan bezoeken. Eerder in gesprek met een docent of studieadviseur? Vul dan het online formulier in en we nemen contact met je op.