De verhalen van DC-studenten

Natascha over Allround Medewerker IT Systems and Devices


Natascha Smalbil is van kleins af aan al met computers in de weer. Om zich verder te specialiseren op dit gebied, koos ze voor de BOL-opleiding Allround Medewerker IT Systems and Devices in Emmen. Uiteindelijk hoopt ze binnen de wereld van ICT als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

Afgelopen schooljaar liep Natascha als eerstejaarsstudent stage bij Service At School, een helpdesk binnen Drenthe College. “Ik heb mij enorm ontwikkeld tijdens deze stageperiode, omdat ik daar echt met mijn vak bezig was. De dagen waren heel afwisselend: computers een schone installatie geven, knutselen met oude onderdelen, mensen helpen met het wijzigen van wachtwoorden en laptops en camera’s uitdelen aan studenten”. De komende periode hoopt Natascha er achter te komen hoe ze grote netwerken/servers kan opbouwen.      

"Ik wil graag een eigen bedrijf starten. Computers bouwen voor klanten en onderdelen customizen en verkopen." - Natascha

Natascha vindt Drenthe College een fijne school. “De lesstof is interessant en docenten zijn altijd goed voorbereid. Ze hebben veel passie voor hun vak en dat merk je in de manier van lesgeven en de sfeer in de klas.” Naast de standaard lesstof kun je tijdens de opleiding Allround Medewerker IT Systems and Devices ook kiezen voor extra opdrachten. “Deze keuze-onderdelen zijn leuk en sluiten goed aan bij mijn opleiding. Ik verveel me nooit.”  

Over Allround Medewerker IT Systems and Devices

  • Niveau 3
  • BOL
  • 2-jarige opleiding 
  • Assen en Emmen
  • AANMELDEN 

Computers zijn niet meer weg te denken. Als ze uitvallen of niet goed werken, dan zorg jij als Allround Medewerker IT Systems and Devices ervoor dat dit wordt opgelost. Lees meer over deze opleiding.

Past deze opleiding bij jou?
Ontdek deze opleiding tijdens een Open Dag of meeloopdag! Check hier welke events jij komende periode kan bezoeken. Eerder in gesprek met een docent of studieadviseur? Vul dan het online formulier in en we nemen contact met je op.