De verhalen van DC-studenten

Alicia over Manager/Ondernemer Horeca

 

Alicia Zwiers, eerstejaars student Manager/Ondernemer Horeca in Emmen, loopt al langer rond met het idee om een eigen koffiehuis of lunchroom te beginnen. Toen ze de opleiding Manager/Ondernemer Horeca tegenkwam viel voor haar alles op z'n plek.

Alicia: ‘Met deze opleiding hoop ik te leren een succesvol horeca ondernemer te worden. Ik wil graag meer leren over kookvaardigheden, gastvrijheid en drank & spijs. Ik kijk uit naar mijn stage en alle andere activiteiten die mij nog te wachten staan! Het is een uitdaging om te gaan met de werkdruk en deadlines die ik in de opleiding tegenkom.'

"Ik kijk uit naar mijn stage en alle andere activiteiten die mij nog te wachten staan." - Alicia

De opleiding Manager/Ondernemer Horeca wordt gegeven aan de Van Schaikweg in Emmen. Alicia: ‘Het is een kleine, overzichtelijke locatie. Ik vind het fijn dat alle lokalen lekker dicht bij elkaar zijn. Ik ben blij met hoe de docenten mij behandelen. Wanneer ik een vraag heb, kijken we samen naar de mogelijkheden.’ Wat Alicia na haar opleiding gaat doen heeft ze nog niet besloten. ‘Of een eigen horeca gelegenheid openen of misschien eerst nog verder studeren.'  

Over Manager/Ondernemer Horeca

In de horeca gaat het erom dat de gasten na hun verblijf met een goed en tevreden gevoel vertrekken. Als Manager/Ondernemer in de horeca is dit je doel. Lees meer over deze opleiding.

Past deze opleiding bij jou? Ontdek deze opleiding tijdens een Open Huis of meeloopdag! Check hier welke events jij komende periode kan bezoeken. Eerder in gesprek met een docent of studieadviseur? Vul dan het online formulier in en we nemen contact met je op.