De verhalen van DC-studenten

Rowen over Manager/Ondernemer Horeca


Rowen Moorman is eerstejaars student Manager/Ondernemer Horeca in Emmen. Hij wil alles over het vakgebied leren en later zijn eigen horecabedrijf starten.

Rowen: ‘Tijdens de opleiding leer ik hoe ik de gasten een geweldige avond kan bezorgen, dat is iets dat heel goed bij mij past. Ik wil dat mensen altijd met een goed gevoel naar huis gaan en graag weer terug willen komen. Omdat ik dit heel belangrijk vind, leg ik de lat voor mezelf extra hoog’.  Rowen geeft aan momenteel veel praktische vaardigheden te leren tijdens de opleiding, zoals verschillende snijtechnieken, het indekken van een tafel én leert hij de lekkerste gerechten te maken.

"Bij deze opleiding kan ik mezelf zijn. Je krijgt veel vrijheid om de dingen te doen op je eigen manier, zolang je het maar wel doet " - Rowen

De opleiding Manager/Ondernemer Horeca wordt gegeven aan de Van Schaikweg in Emmen. Rowen: ‘Het is een leuke, kleine locatie waar je iedereen snel leert kennen. Ik word tijdens mijn opleiding uitgedaagd dingen te leren die nog niet (goed) kan. De docenten staan altijd klaar met advies om het jezelf wat makkelijker te maken. ’ Na zijn opleiding wil Rowen verder studeren aan het hbo. ‘Hopelijk kan ik daarna aan de slag als bedrijfsleider en uiteindelijk wellicht mijn eigen bedrijf starten. ‘

Over Manager/Ondernemer Horeca

In de horeca gaat het erom dat de gasten na hun verblijf met een goed en tevreden gevoel vertrekken. Als Manager/Ondernemer in de horeca is dit je doel. Lees meer over deze opleiding.

Past deze opleiding bij jou? Ontdek deze opleiding tijdens een Open Huis of meeloopdag! Check hier welke events jij komende periode kan bezoeken. Eerder in gesprek met een docent of studieadviseur? Vul dan het online formulier in en we nemen contact met je op.